2010-09-09 08:01:36• hírek • Szatmár.ro

Tájékozódjon egyszerűbben

Nemrégiben megújult a Szatmár.ro új lábléce, amellyel egyszerűbben elérhetővé válnak fontos információk, telefonszámok, szolgáltatások. Az itt felsorolt linkeket időről időre bővíteni fogjuk, hogy minden olyan fontos információ, amelyre szüksége lehet, könnyedén elérhető legyen, így a továbbiakban is érdemes lesz legörgetni a lap aljáig.

Hasznos címek, telefonszámok:

A lábléc első oszlopában olyan hasznos telefonszámok találhatók, mint mentők, rendőrség, tűzoltóság, hibabejelentők, információk hívószámai, kulturális szervezetek, egyesületek, közintézmények címei és telefonszámai, általános iskolák, líceumok, egyetemek elérhetőségei. Ugyancsak itt találhatóak meg a Szatmár megyei gyógyszertárak és kórházak telefonszámai valamint címei.

A Szatmári települések menüpont alatt érhető el a Szatmár.ro által nemrég indított Szatmármegye.ro című turisztikai oldal, a megye településeinek adatlapjaival, valamint archív képeslap-gyűjtemény, háttérképek, képgalériák is megtalálhatóak.

Szórakozás:

A lábléc ezen oszlopába azokat a szolgáltatásokat gyűjtöttük össze, amelyek segítenek kicsit kikapcsolódni, kizökkenni a "hírek világából". Itt érhető el a "Nap vicce" is, ahol minden nap olvasható egy új (vagy éppen szakállas) poén.

Ugyancsak itt érhetőek el a képeslapok, amelynek segítségével alkalomhoz illő online üdvözlőlap küldhető. A Háttérkép- gyűjteményünkben megtalálhatóak szatmári vonatkozású és különböző hangulathoz, évszakhoz illő fotók, valamint a Szatmárnémeti, ahogy én látom című fotópályázatunk számos fotója is letölthető és beállítható a számítógép háttérképeként.

A Játékok menüpont alatt lehetőség nyílik amőbát, sakkot, sodokut vagy solitaire kártyajátékot játszani, de még számos más flashjáték közül is lehet válogatni. Szintén a Szórakozás oszlopban található a heti horoszkóp linkje is, valamint a szatmár.ro legutóbbi képgalériái is könnyedén elérhetőek, visszanézhetőek innen.


Tájékozódás:

Az itt összegyűjtött linkeket elsősorban azoknak szántuk, akik nem szeretnék a netet bújni ahhoz, hogy megtalálják a Szatmár megyei települések, valamint a szatmárnémeti utcák irányítószámait, vagy utazást terveznek. Számukra bizonyára segítséget jelent majd a Postai irányítószámokat összefoglaló táblázatunk, a szatmári utcakereső (szintén itt érdemes keresnie Szatmár megye térképét is), valamint az útvonaltervező is. Itt található meg az Időjárás-előrejelzés, amely Szatmárnémeti 4 napos időjárás- előrejelzése mellett a megye több településének várható időjárását is közli.



Szolgáltatások:

A Szolgáltatások oszlopban több hasznos és népszerű szolgáltatásunk található meg. Innen érhetőek el az Apróhirdetések is, ahol ingyenes, fényképes apróhirdetés tehető közzé, valamint szintén itt található meg a Szatmári cégadatbázis linkje is, ahol céget vagy szolgáltatást kereshet kategória, cégnév vagy kulcsszó alapján.

A Szolgáltatások között megtalálható a Heti programajánló linkje is, így mindig képben lehet a várható rendezvények, események időpontjairól.

Szolgáltatásaink sorában fellelhető a Szakértők rovatunk linkje is. A Szatmár.ro szakértői jelenleg 31 témában várják az olvasóink kérdéseit.

Ugyancsak itt érhető el a szótár linkje is, ahol románról magyarra, magyarról románra fordíthat, de angol, német, olasz és egyéb nyelvek közötti fordítás indítása is lehetséges.


Hasznos linkek, Szatmár.ro

A lábléc utolsó két oszlopában olyan hasznos linkeket találhat, amelyek segítenek az interneten való tájékozódásban, vagy melyekkel reklámajánlatunkról kérhet információt, esetleg kapcsolatba léphet szerkesztőségünkkel, valamint az RSS-csatornánkra is feliratkozhat.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: